Wanneer u inlogt in het controlepaneel kan u het webhosting pakket opzeggen.

Zodra u ingelogd bent krijgt u onderstaande pagina te zien waar u kiest voor products&services.

U komt nu op de overzicht pagina met alle categorieën uit waarbij u onder Hosting solutions kiest voor Webhosting.

U krijgt nu het overzicht te zien van alle webhosting pakketten onder dit account, hier klikt u op het pakket dat u wilt opzeggen.

Bij het overzicht van het webhosting pakket klikt u op Webhosting actions, en vervolgens kiest u uit het menu dat verschijnt de optie Discontinue.

U krijgt nu een overzicht te zien van alle producten die opgezegd worden binnen dit pakket. Onderaan heeft u eventueel de optie om alle producten per direct te verwijderen.
Wanneer u dit doet, zal alle data per direct van onze servers verwijderd worden.

discontinue-package

Wanneer u op de rode knop drukt met de tekst 'I'm sure, discontinue my package' zal het pakket per einddatum komen te vervallen.

U kunt deze datum zien wanneer u het product heeft opgezegd, bij de lijst met alle hostingpakketten.

webhosting-expunge-date

Als u deze datum ziet staan, in het rood, is het product succesvol opgezegd.

Let erop dat een domeinregistratie een los product is, en dit ook moet worden opgezegd:

https://helpdesk.pcextreme.nl/support/solutions/articles/80000591618-hoe-kan-ik-mijn-domein-opzeggen-