Om gebruik te kunnen maken van onze S3 combatible Object storage, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Deze kunt u aanmaken via uw controlepaneel.

U logt hier in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Wanneer u dit heeft gedaan, klikt u boven in de menubalk op de optie Products & Services.

Vervolgens klikt u in het menu aan de linkerkant van uw pagina voor de optie Objects.

objects

Op de volgende pagina klikt u rechtsboven op de knop + Create User

U bent nu op de pagina waar we de user gaan aanmaken. Op deze pagina worden een drietal zaken aan u gevraagd:

objects-user-settings

De ingevulde zaken worden samengevat onder het kopje configuration. Als de instellingen goed staan, klikt u op  Create User

objects-user-configuration

De user is hierna direct actief.

Een bucket is een collectie van objecten, welke u kan vergelijken met een map met bestanden op uw computer.
Een object is zoals de naam het zegt een object. Alles wat bestaat uit eentjes en nulletjes kan als object geplaatst worden.
Let op! Alle objecten worden op Aurora Objects worden over minimaal 3 verschillende servers gerepliceerd, wat de kans op dataverlies minimaliseert. 100% garanderen dat een object ooit verloren gaat, kunnen we niet. We adviseren van objecten die van dermate belang zijn, altijd zelf nog een kopie achter de hand te houden.

Het aanmaken van een Objects Bucket of het beheren van uw bestanden kan via bijvoorbeeld s3cmd, Cyberduck of CrossFTP.