Wil je met een visuele manager Objects kunnen beheren op je Mac of Windows PC?
Wij raden in dit geval Cyberduck aan als client. Door ons configuratie profiel te downloaden kan je op een makkelijke manier een connectie maken met Objects.
  1. Download hier het Aurora Objects profiel voor Cyberduck, en pak het .zip bestand uit.
  2. Dubbelklik op het gedownloade profiel. Er zal een scherm van Cyberduck openen.
  3. Vul in dit scherm je Access key (API Key) in en sluit het scherm.
  4. Dubbelklik binnen Cyberduck op het aangemaakte account.
  5. Geef je secret key in.