Domein toevoegen in Caching Load Balancer

U klikt hiervoor in het menu aan de linkerkant van uw pagina op 'Caching Load Balancer', en vervolgens op de optie 'Routers' die eronder verschijnt.

U krijgt een pagina te zien met een overzicht van alle aangemaakte routers. U klikt hier op het de naam van de router waar u het extra domein wil toevoegen.

U komt nu op de 'Details' pagina van de betreffende router terecht. Op deze pagina scrolt u geheel naar beneden, totdat u de tekst 'Domains' ziet staan.

U klikt hier op de blauwe knop 'Add Domain', rechts op uw scherm.

In de popup die opent geeft u de domeinnaam in die u wil toevoegen. Vervolgens klikt u op de groene knop 'Add Domain' om het domein toe te voegen.