Op de plek waar u de PHP-versie van uw hostingpakket kunt beheren, kunt u ook de PHP UNSAFE functions aanzetten.

Let erop dat deze niet voor niets geblokkeerd zijn, en dat het aanzetten van deze functies er mogelijk voor zorgt dat uw website kwetsbaarder voor aanvallen wordt.

In het volgende artikel kunt u vinden, hoe u de PHP-versie van uw website beheerd

https://helpdesk.pcextreme.nl/support/solutions/articles/80000591552-hoe-beheer-ik-de-php-versie-van-mijn-webhosting-pakket-

De volgende PHP-functies worden vrijgegeven wanneer u de PHP UNSAFE optie aanzet.

Het is niet mogelijk slechts een deel van de functies aan te zetten.

- apache_child_terminate

- apache_setenv

- define_syslog_variables

- exec

- openlog

- passthru

- pcntl_exec

- popen

- posix_kill

- posix_setpgid

- posix_setsid

- posix_setuid

- posix_uname

- proc_close

- proc_get_status

- proc_open

- proc_terminate

- shell_exec

- syslog

- system