Wanneer u een volledig hostingpakket heeft, maar u wilt hier alleen de e-mailfunctie van behouden, kunt u op de volgende wijze te werk gaan:

Log in bij het controlepaneel, en kies bovenin voor de optie Products & Services.

Ga vervolgens onder het kopje Hosting Solutions (new) naar Webhosting.

Selecteer het hostingpakket waar u de email van wilt behouden. U komt nu op de overview pagina van het hostingpakket.

Hier kunt u de email-functionaliteit loskoppelen van uw pakket.

U kunt zien dat er hierna geen mail meer binnen het pakket valt.

U kunt nu de rest van de bundel opzeggen, door rechtsboven op de rode knop met Discontinue te klikken.

Op de volgende pagina moet u nog bevestigen dat u inderdaad de overige producten wilt beëindigen.

Let op: Controleer dat hier geen onderdeel Mail instance wordt verwijderd!

U moet kiezen voor de optie 'Delete Now' om het pakket direct te verwijderen.

Er wordt gevraagd om bevestiging, vul hier de domeinnaam in om de knop actief te maken:

U heeft nu uw hostingpakket opgezegd.

De email kunt los beheren door in het menu aan de linkerkant onder het kopje Hosting Solutions (new) naar Email te gaan.