Om het wachtwoord van uw SQL gebruiker te wijzigen, moet u inloggen op uw controlepaneel.

Wanneer u hierop bent ingelogd, klikt u boven in de zwarte balk op 'Products & Services'. Vervolgens klikt u in het menu links op 'Webhosting'.

U komt op een pagina met een overzicht van alle Webhosting pakketten die u bij ons afneemt. U klikt hier het hostingpakket aan waarvoor u het wachtwoord wil wijzigen.

U zit nu op de Detail pagina van uw Webhosting pakket. Links boven klikt u onder 'Databases' op uw database, die in het blauw wordt weergegeven.

Links onder op de pagina ziet u nu uw Database Username staan. Door op het icoontje met het slotje te klikken kan u naar wens een nieuw wachtwoord instellen voor deze gebruiker.