Als je klant bent bij PCX kun je inloggen met je mailadres op je klantomgeving. Lukt dit niet? Dan kunnen we je hier bij helpen. In dit artikel lees je er alles over.

Inhoudsopgave

Mailadres in onze administratie

Een klantaccount bij PCX kan meerdere gebruikers hebben. Een gebruiker wordt gemaakt op basis van een mailadres en een wachtwoord. Met deze gebruiker kun je inloggen op je controlepaneel.

De mailadressen waarmee de gebruikers zijn aangemaakt zijn onze contactpersonen. Je kunt een gebruiker aanmaken met elk gewenst mailadres en hiervoor een wachtwoord instellen.

Mailadres in jouw beheer

Je kunt mail in beheer hebben via een pakket bij ons. Binnen het controlepaneel beheer je het wachtwoord en de postvakken van deze adressen beheren.

Met dit wachtwoord log je in op je webmail. Dezelfde gegevens gebruik je om dit account toe te voegen aan een programma zoals Outlook of op je telefoon.

Dit is dus niet hetzelfde als de gebruikers in je klantomgeving.

Verschil

Soms worden deze twee adressen door elkaar gehaald of zijn deze toevallig hetzelfde. Je kunt een postvak en mailadres aanmaken in je pakket en deze ook gebruiken als contact mailadres in je persoonlijke gegevens bij ons. Het wachtwoord van je postvak is echter niet hetzelfde als het wachtwoord van je klant account. Zie onderstaand schema.

We adviseren om je contactmailadres altijd extern te houden (bijvoorbeeld een Gmail adres). Zo sluit je jezelf nooit buiten.

wachtwoorden