Dit artikel beschrijft de nieuwe processen; voor VM's sinds 2020.

U kan binnen een paar seconden eenvoudig een Server opzeggen via uw controlepaneel.

U logt hier in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Naar de juiste pagina navigeren

In uw controlepaneel klikt u boven in de menubalk op de optie 'Products & Services'.

Vervolgens klikt u in het menu aan de linkerkant van uw pagina op de optie 'Servers (NEW)'.

Onder de tekst 'Servers' verschijnt een menuoptie 'My Servers'. Hier klikt u op.

servers_New

Machine verwijderen

In het overview ziet u de actieve VM's staan, in een lijst in het volgende formaat:

Server_list

Achter elke VM staan een icoon met 3 punten. Als u hierop klikt komt er een klein menu, met een aantal opties.

Om de machine te verwijderen kiest u de optie X Destroy.server_new_destroy

Voordat de machine verwijderd wordt, moet u ter controle de naam van de machine invullen in het scherm dat omhoog komt.

De naam van de machine staat hier dikgedrukt; in onderstaand voorbeeld is het ipv6.hetvoorbeelddomein.nl.

Server_new_Destroy_check

De machine verdwijnt na het verwijderen automatisch uit uw overzicht.

Als de machine daar nog blijft staan, adviseren we even contact [link] op te nemen.