De standaard DNS-gegevens van uw hostingpakket kunt u vinden in de overzichtspagina van het hostingpakket.
Log hiervoor in bij het controlepaneel [link], en kies bovenin het tablad Producs & Services.

Vervolgens kiest u in het menu links onder het kopje Hosting Solutions (new) de optie Webhosting.

U komt nu op de pagina waar alle hostingpakketten staan. Klik hier op het pakket waar u de DNS-gegevens van wilt verkrijgen.
In onderstaand voorbeeld gaat het om het pakket voor hetvoorbeelddomein.nl.

hosting-package

U bent nu op de overzichtspagina van uw hostingpakket, en hier heeft u rechtsboven een optie Webhosting actions.
Hier vindt u de optie Default DNS records.
default-dns

U krijgt nu een dergelijk overzicht met de DNS-gegevens van uw pakket.
LET OP: onderstaande gegevens zijn een voorbeeld, en kunnen anders zijn dan de gegevens van uw hostingpakket.

default-dns-EXAMPLE