In sommige gevallen komt het voor dat dat outlook (of een ander e-mailprogramma op windows) een foutmelding geeft over het SSL-certificaat.
U kunt in dergelijke gevallen het SSL-cache van uw computer leegmaken, zodat het SSL-certificaat opnieuw bij de server wordt opgehaald.

Hiervoor volgt u de volgende stappen.
  1. Sluit uw mailprogramma volledig af.
  2. Ga naar het start menu, en zoek 'Internet Options'. Open dit programma.

3. U krijgt het volgende scherm te zien. Kies hier voor het tabblad 'Content'.

4. Klik hier op 'Clear SSL state'. U krijgt dan de volgende melding:

5. Start uw e-mailprogramma opnieuw op.