Particulier naar zakelijk

1. Om je account om te zetten van een particulier naar een zakelijk account log je allereerst in op je controlepaneel.
  2. Wanneer je bent ingelogd, klik je boven in de balk op de optie 'Accounts & Members'. Daarna selecteer je het betreffende account in de lijst. Wanneer er maar 1 account aan je user is gekoppeld, klik je deze aan.

3. Op de details pagina van je account selecteer je in het menu aan de linkerkant van je pagina de optie 'Billing'. Onder het kopje 'Taxation: VAT' kan je je BTW nummer ingeven. Op moment dat je account momenteel nog geen zakelijk account is, vind je hier een blauwe knop 'Convert Account', waarmee je je account om zet.

4. Nadat je indien nodig je account hebt omgezet naar een zakelijk account, geef je je BTW nummer in en sla je deze op. Het omzetten van je account is hiermee voltooid.

Zakelijk naar Particulier

Het omzetten van je account van zakelijk naar particulier kunnen wij handmatig voor je doen. Je neemt hiervoor contact opnemen met onze servicedesk.