Als u gebruik wenst te maken van de Wordpress verhuisservice, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Allereerst zal u tijdens het bestellen van het pakket, moeten aangeven dat u de domeinnaam op een later moment wil verhuizen. Dit om downtime van uw website te voorkomen.

Onze Wordpress Experts zullen namelijk eerst heel uw website migreren, testen of deze correct werkt, en pas op moment dat dit het geval is, de verhuizing van uw domeinnaam in gang zetten. Op deze wijze kunnen we de verhuizing realiseren zonder dat uw website onbereikbaar wordt!

Ook hebben wij wat aanvullende informatie van u nodig, om de verhuisservice in gang te kunnen zetten.

We ontvangen dan ook graag een bericht met daar in de volgende informatie:

• Gebruikersnaam & Wachtwoord van uw huidige Wordpress website
  • Verhuiscode domeinnaam
  • Gewenste houdergegevens domeinnaam (indien afwijkend van uw accountgegevens)