De nameservers van een .dk domein kan je alleen beheren in de 'DK-hostmaster' omgeving.

De inlogpagina hiervoor vind je op de volgende pagina: DK-hostmaster

Inloggen bij DK-hostmasters

inlogscherm

De inloggegevens zijn een ID dat DKHostmaster je stuurt bij het registreren van het domein, en bijbehorend wachtwoord.

Wanneer je deze inloggegevens niet meer hebt, vraag je deze op de inlogpagina op.

Klik hiervoor op 'Forgotten User ID?'.

Op de volgende pagina vul je je domein in, en het e-mailadres dat als 'Owner' geregistreerd staat binnen het controlepaneel op PCextreme.

Als je vervolgens het ID verkregen heeft, kan je als volgende stap een nieuw wachtwoord laten versturen.

Klik hiervoor op 'Forgotten Password?'

Nameservers Aanpassen

Wanneer je bent ingelogd, kan je de nameservers van het domein aanpassen.

Selecteer 'change nameserver'

Op de volgende pagina vul je een van de nieuwe Nameservers in.

De overige Nameservers worden dan automatisch opgehaald bij de bestaande DNS-zone op die nameserver.

Je kunt de Nameservers enkel wijzigen naar een Nameserver waar al een DNS-zone voor het domein actief is.

nameserver opgeven

nameservers bevestigen

Wanneer je op confirm drukt, ontvang je een bevestiging per mail.

Dit wordt verzonden naar het e-mailadres waarop het ID ook ontvangen is in stap 1.