Wanneer je geen e-mail afzender instelt, dan zal het e-mailprogramma jouw volledige e-mailadres als afzender gebruiken. De meeste gebruikers vinden het echter netter en/of professioneler om daar een “vriendelijke naam” in te stellen. Gelukkig kan je dit gemakkelijk wijzigen.

Klik het e-mailadres aan waarvan je de e-mail afzender wilt aanpassen. In het veld ‘Naam’ kan je vervolgens de naam van de e-mail afzender aanpassen. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan.