Om error reporting in te schakelen, voegt u de volgende regels toe aan de .user.ini file in de 'www' folder van uw hostingpakket:

error_reporting = E_ALL
display_errors = On
error_log = /srv/home/<user>/php-error.log

Mocht er geen .user.ini file aanwezig zijn, kan u deze eenvoudig aanmaken met bijvoorbeeld Kladblok. U opent een nieuw bestand en plaatst hierin de betreffende regels.

U slaat deze file op als user.ini, en upload deze naar uw hostingpakket. Na het uploaden kan u de file hernoemen naar .user.ini

Let op! Het aanmaken van een .user.ini file is niet mogelijk met programma's zoals Word, Wordpad en dergelijke. Deze voegen extra zaken toe aan het bestand die de juiste werking verhinderen.