Je stelt het wachtwoord voor je e-mail opnieuw in door in te loggen op het controlepaneel van PCextreme via https://login.mijn.versio.nl/.

Wanneer je geen toegang meer hebt tot het controlepaneel, volg je deze handleiding.

Wanneer je  bent ingelogd in het controlepaneel kies je in het menu bovenin de optie Products & Services.

Op de volgende pagina kies je uit het menu aan de linkerkant onder het kopje Hosting Solutions (new) de optie Email, en vervolgens kies je voor Domains.

Hosting-email

Vervolgens klik je op het domein, waar het emailadres toe behoort.

maildomain

Je bent nu bij de pagina waar je de verschillende mailinstellingen kunt beheren. Hier klik je op het icoon met het pennetje naast het mailadres waar je een nieuw wachtwoord voor wilt instellen.

email-edit-password

In de popup die verschijnt vul je een nieuw wachtwoord in. Je ziet de tekst welke je invult.

new-mail-password

Eindig met de knop Update User.