Je kunt het wachtwoord voor FTP en SSH gebruikers wijzigen. Hiervoor log je in op je controlepaneel. We leggen hieronder uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Log in op je klantpaneel;
  2. Klik bovenin de zwarte balk op Products & Services;
  3. Vervolgens klik je in het menu links op Webhosting.

Afbeelding van het menu in het PCX klantenpaneel. De optie Webhosting wordt aangewezen door een rode pijl.

Hostingpakket

Je komt op een pagina met een overzicht van alle webhosting pakketten die je bij ons afneemt. Klik het pakket aan waarvoor je het wachtwoord wil wijzigen.

Je zit nu op de Detail pagina van het pakket. Ga nu naar Webspaces op uw domeinnaam, die in het blauw wordt weergegeven.

Afbeelding van het beheerscherm van een hostingpakket.

Change password

Rechts staan de FTP en SSH gebruikersnaam. Via Change Password kun je deze aanpassen.

Schermafbeelding van het beheerpaneel van PCX waar het wachtwoord voor SSH en FTP kan worden aangepast.