Als je een domeinnaam hebt bij PCX kun je een DNS template aanmaken. Dat doe je via je controlepaneel. IN deze handleiding laten we zien hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Inleiding

Een DNS template is een bepaalde instelling van je DNS records die je in één keer op een domeinnaam kunt toepassen. Hiermee kun je gemakkelijk dezelfde DNS invoeren voor meerdere domeinnamen tegelijkertijd.

DNS Template aanmaken

1. Log in op je controle paneel;
  2. Klik bovenaan op Products & Services;
  3. Kies voor de optie DNS & Health Checks en vervolgens Templates;
  4. Klik rechts boven op de groene knop + Create template;
  5. Vul een Template Name in voor je eigen administratie;
  6. Klik op Create Template.

Records invoeren

• Ga naar DNS records;
  • Klik op de blauwe knop + Add Record.

Standaard template instellen

Je kunt een template ook selecteren als Default. Klik hiervoor op DNS template actions. Hiermee zorg je dat nieuwe domeinnamen die je aanschaft altijd meteen deze DNS template krijgen.