Indien u een besturingssysteem wilt installeren waar nog geen installatie CD of DVD (iso) van beschikbaar is, dan kunt u deze zelf uploaden naar de Cloud.

Wanneer u bent ingelogged op uw controlepaneel, kiest u in de zwarte balk boven aan uw pagina voor “Products & Service”.

Vervolgens kiest u in het menu aan de linkerkant van uw pagina voor de optie ‘Servers’.

Hieronder kiest u de optie ‘Templates’ waarna u rechtsboven op pagina op de groene knop ‘Register ISO’ kan klikken.

In het volgende scherm voert u alle gevraagde informatie over de ISO in.

Er dient een geldige URL opgegeven te worden waar de ISO opgehaald kan worden.

Wanneer je jezelf ervan verzekerd hebt dat alle informatie die je hebt ingevoerd klopt klik je op de groene knop rechtsonderin 'Register ISO'.

Hierna keer je automatisch terug je ISO overzichtspagina en kan je zien dat je ISO word verwerkt.

Het verwerken van een ISO kan enige tijd duren. In de regel duurt het ongeveer 15 minuten om een ISO van 5GB te downloaden en beschikbaar te maken.