Het e-mailadres dat aan uw user is gekoppeld wordt door ons gebruikt om met u te communiceren. Tevens gebruikt u het emailadres als login voor het controlepaneel en ontvangt u hier (indien nodig) uw wachtwoord reset mails op.

Op moment dat dit e-mailadres niet meer actueel is, is het dan ook te adviseren deze aan te passen naar een correct werkend e-mailadres.

U logt hiervoor in op https://login.mijn.versio.nl/, met het huidige e-mailadres van uw user, en het ingestelde wachtwoord.

Vervolgens klikt u recht bovenaan op het icoontje van het poppetje, en kiest voor de optie 'Personal Settings'.

Op de pagina die opent kan u onder Email addresses het gewenste e-mailadres toevoegen.

Het emailadres verschijnt nu als 'Unverified'.

Er wordt vervolgens een verificatiemail verzonden aan het e-mailadres dat u heeft ingegeven.

Voor u verder gaat, moet u eerst uitloggen bij het controlepaneel. Dit doet u door rechtsboven op het blauwe poppetje te klikken, en vervolgens de optie Sign Out te klikken

.

In de mail die u gekregen heeft kunt op de link klikken om uw emailadres te bevestigen:

Wanneer u op de link in deze mail heeft geklikt om de juistheid van het adres te bevestigen, kan u via de optie 'Change primary email address' het e-mailadres omzetten.

Er wordt gevraagd om nogmaals uw huidige wachtwoord in te vullen:

Klik op het volgende scherm op de groene knop met Update primary email address.

U wordt nu begroet met de volgende melding:

Het oude e-mailadres kan u tenslotte verwijderen middels het icoontje met het prullenbakje, rechts naast dit e-mailadres.