U kan uw klantgegevens aanpassen en/of actualiseren via uw controlepaneel. Hiermee kan u uw adresgegevens actualiseren, of bijvoorbeeld de tenaamstelling van uw factuur wijzigen.

Let op: De Billing Details bevatten de gegevens van de persoon of organisatie die juridisch gezien een overeenkomst aangaat met Versio (voorheen PCextreme B.V.). Alle facturen zullen dan ook worden aan deze persoon of partij worden verzonden.

Wanneer u bent ingelogd op uw controlepaneel klikt u boven in de balk op de optie 'Accounts & Members' waarna u het betreffende account in de lijst kan selecteren.

Indien er maar 1 account aan uw user is gekoppeld klikt u deze aan.

[caption id='attachment_2017' align='alignnone' width='900']

Indien u eerder heeft gekozen voor de optie om direct naar het 'default' account te gaan, zal u deze pagina niet te zien krijgen; u kan dan na het aanklikken van de optie 'Accounts & Members' in de menubalk boven aan uw pagina, direct door naar de volgende stap.Eventueel kunt u tussen accounts wisselen met de knop 'Selected Account' links boven.[/caption]

selected-account

Op de pagina die opent kiest u in het menu aan de linkerkant van uw pagina voor de optie 'Billing Details'.

Op de pagina welke vervolgens rechts op uw scherm staat vindt u onder het kopje 'Billing Details' de klantgegevens van het betreffende account.

De tenaamstelling van het account wijzigen

U kan de tenaamstelling van het account naar wens aanpassen via de optie 'Edit Details' onder aan het overzicht.

In de popup die opent kan u de gewenste naam van het account ingeven.

[caption id='attachment_2020' align='alignleft' width='300']

De popup zoals u deze te zien krijgt bij een particulier account.[/caption]

[caption id='attachment_2022' align='alignleft' width='300']

De popup zoals u deze te zien krijgt bij een zakelijk account.[/caption]

U kan de wijzigingen opslaan door op de groene button 'Update' te klikken. De popup zal zichzelf vervolgens sluiten.

De (factuur-)adresgegevens wijzigen

Het adres en/of factuuradres kan u aanpassen door op het icoontje met het pennetje te klikken achter het betreffende adres.

Er zal een popup verschijnen waarin u de adresgegevens naar wens kan aanpassen.

U kan de wijzigingen opslaan door op de groene button 'Update' te klikken. De popup zal zichzelf vervolgens sluiten.