Als je een mailaccount hebt bij PCX dan kun je jouw postvak toevoegen aan Outlook op de Mac. In deze handleiding leggen we uit hoe je jouw account toevoegt in Outlook 2016.

Inhoudsopgave

Vooraf

Outlook 2016 is niet de laatste versie van Outlook. Het kan zijn dat het programma niet (goed) werkt. Wij adviseren om naar de nieuwste versie van Outlook te updaten. Een handleiding voor de nieuwere versie vind je hier.

Om je e-mail te kunnen instellen heb je het volgende nodig:

• Een PCextreme mail account
  • Een Apple Mac of Macbook
  • Office 2016 for Mac

Account toevoegen

• Open Outlook 2016 op je Mac en kies bovenaan voor Outlook -> Voorkeuren;
  • Klik op Accounts.

Screenshot uit Oulook voor Mac waar je Accounts kun selecteren

Klik linksonder op het symbool;

Outlook scherm op de Mac waar een account kan worden toegevoegd

Typ het mailadres van je PCextreme email account;

Scherm uit Oulook voor Mac waar het mailadres kan worden ingevoerd

In het nieuwe scherm vul je volgende gegevens in:

• Gebruikersnaam: jouw@email.nl
  • Wachtwoord: jewachtwoord
  • Server inkomende e-mail: mail.pcextreme.nl
  • SSL gebruiken om verbinding te maken Aanvinken
  • Server uitgaande e-mail: smtp.mail.pcextreme.nl
  • SSL gebruiken om verbinding te maken Aanvinken

Klik onderaan op Account toevoegen;

Overzicht van de benodigde mailgegevens om een account in Outlook toe te voegen