Wij hebben dit artikel gemaakt als service voor onze klanten, maar we kunnen helaas niet garanderen dat deze informatie altijd up-to-date is.
Mogelijk brengen de makers van dergelijke programma's wijzigingen aan in het programma of de manier waarop dit werkt.
We doen natuurlijk ons best om deze informatie actueel te houden.

Benodigdheden

• Een PCextreme mail account
  • Een iPhone

Account toevoegen

Als eerste gaan we het mail account toevoegen.
Hiervoor ga je op je Iphone naar 'Instellingen' (foto 1).

Vervolgens ga je naar de optie 'Wachtwoorden en accounts' (foto 2).

Vervolgens klik je onderaan op de optie 'Nieuwe account' (foto 3).

Als je de bovenstaande stappen correct hebt uitgevoerd kom je uiteindelijk op het het volgende scherm (foto 4).

Hierin kies je onderaan voor de optie 'Andere' je komt dan uit op dit scherm (foto 5).

add-email

Vervolgens kom je op het volgende scherm uit hierin vul je een aantal gegevens in waaronder je naam, emailadres en je wachtwoord (foto 6).

Na de bovenstaande stappen klik je op volgende je komt dan op het volgende scherm uit (foto 7 & 8).

Ter verduidelijking gebruik je de volgende instellingen:
Server inkomende post
Hostnaaam: mail.pcextreme.nl
Gebruikersnaam: jouw@email.nl
Wachtwoord: jewachtwoord

Server uitgaande post
Hostnaaam: smtp.mail.pcextreme.nl
Gebruikersnaam: jouw@email.nl
Wachtwoord: jewachtwoord

Vervolgens klikt u bovenaan op 'Volgende'
Hierna springt de status op 'controleren'.
U wordt automatisch doorgestuurd naar het volgende scherm.

Vervolgens klik je rechtsboven op 'Bewaar'
En voila je email account werkt nu op je iPhone.