Je kunt een domeinnaam koppelen aan je VPS bij PCextreme. Hiervoor pas je DNS-instellingen van het domein aan. In dit artikel lees je hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

DNS aanpassen

Als er een DNS aanpassing nodig is doe je dat eerst. Je leest daar meer over in dit artikel.

Domeinnaam koppelen

1. Log in op het controlepaneel;
  2. Ga naar Servers(new) en selecteer My Servers.

Servers(new)

• Het kan zijn, dat de optie Servers twee keer in het controlepaneel staat:
  • In dat geval heb je bestaande VM's op een oudere omgeving;
  • Om deze te bekijken klik je op Servers en daarna op Virtual Machines.

Servers

IP gegevens

1. Op de volgende pagina selecteer je de server waar je het domein naartoe wilt verwijzen;
  2. De IP-gegevens staan bij Servers (New) onder het kopje Connectivity en anders onder Network Details;
  3. In beide gevallen kun je op deze pagina ook de Reverse DNS aanpassen.

network details

connectivity