Met Carddav en Caldav kan u agenda- en adresboekgegevens synchroniseren naar uw externe apparaten zoals uw laptop en/of mobiele telefoon.
De wijze waarop dit ingesteld moet worden verschilt per apparaat.
We verwijzen u hiervoor dan ook naar de documentatie van de door u gebruikte software of apparaat. De benodigde gegevens vindt u hieronder:

Caldav (Agenda)

Caldav kan u gebruiken om uw agenda te synchroniseren met uw apparaat.
De Caldav URL is een persoonlijke URL, die u kan u vinden door in te loggen op de OpenExchange webmail client.
Wanneer u bent ingelogd kiest u bovenin de blauwe balk voor 'Calendar'. Vervolgens klikt u in het menu links (achter de agenda die u via Caldav uit wil lezen) op het icoontje met de 3 streepjes.
Tenslotte kiest in het dropdown menu voor de optie 'Properties/Eigenschappen'.

In de popup krijgt u, onder het kopje 'Caldav URL', de te gebruiken URL te zien.

Deze URL geeft u tijdens de configuratie van uw apparaat in.
De gebruikersnaam en wachtwoord zijn gelijk aan de gegevens die u gebruikt om in te loggen op de webmail pagina (uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord).

CardDav (Adressenboek)

Om gebruik te maken van CardDav, dient u de URL https://webmail.pcextreme.nl/carddav/ te gebruiken. Net als bij Caldav moet u zich ook hier aanmelden met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.