Als je een domeinnaam hebt bij PCX dan kun je de DNS beheren. Je doet in je persoonlijke controlepaneel op de website van PCextreme. In deze handleiding leggen we je uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Controlepaneel

1. Log in op het controlepaneel;
  2. Klik bovenaan op Products & Services;
  3. Ga naar DNS & Health check en kies voor Zones.

DNS-zones

DNS beheer

1. Kies de gewenste domeinnaam;
  2. Voeg records toe door op + Add Record te klikken;
  3. Je kunt record aanpassen of verwijderen met het pen of het prullenbak icoontje.

Opslaan

Sla de gegevens op door Save Changes te klikken.

Let op:
Het wijzigen van DNS-records wordt niet direct verwerkt. DNS-records hebben een TTL in seconden, en dit is de tijd die het record nodig heeft om online vernieuwd te worden.