U kan het wachtwoord voor uw user account opvragen via de inlog pagina.

Het is enkel mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen op het email adres wat bij PCextreme bekend is.

Indien u geen gebruik meer kan maken van dit adres dan kunt u per mail support@versio.nl een verzoek sturen tot het wijzigen van het email adres. Let er in dit geval wel op dat bij dit verzoek een kopie van een geldig legitimatiebewijs dient te worden gevoegd, aanvragen zonder legitimatiebewijs zullen niet in behandeling worden genomen.

Bent u zakelijke klant, dient u in plaats van een kopie legitimatie een digitaal gewaarmerkt exemplaar uittreksel KvK tezamen met een kopie legitimatie van een zelfstandig bevoegde bestuurder opsturen.

LET OP: PCextreme kan u slechts voorzien van wachtwoorden voor uw controlepaneel. Alle overige wachtwoorden (mail, databases, FTP), kunnen via uw controlepaneel opnieuw ingesteld worden